Definitieve plek voor uw herdenkboom

Het verplaatsen van uw herdenkboom naar de definitieve bestemming is bij ons in goede handen, net zoals de verzorging die vanaf dat moment plaatsvindt. Uw boom krijgt de juiste verzorging om te garanderen dat de herinnering aan uw dierbare jarenlang in leven blijft.

Herdenkplaats

Zodra wij uw herdenkboom ergens geplaatst hebben kunt u uw dierbare herinneren op een speciale plek. Op deze plek verandert uw boom met de seizoenen mee en groeit deze elk jaar verder door. Het ontdekken van nieuw leven in de lente wordt een bijzonder moment. Uw dierbare leeft voort in de kleuren van de bladeren en in de bewegingen van de takken.
Deze plek helpt u bij de verwerking van uw verdriet en het gemis van uw overleden dierbare. Het idee dat uw dierbare voortleeft in uw boom geeft u troost en houvast.

“een vaste plek van troost, een plek om te gedenken”

Gezondheidscheck

Voor ons maakt het niet uit of uw boom bij u op het balkon, in uw tuin of ergens in een park of natuurgebied staat. Wij zorgen voor uw boom. Het brengt ons voldoening als uw herdenkboom jarenlang in een goede conditie blijft verkeren en u er jarenlang een speciale herinnering aan koestert.

Daarom gaan wij periodiek bij uw boom langs om te controleren of deze nog steeds gezond is. Als er dan toch iets aan de hand is, kunnen wij met onze kennis en kunde adequaat reageren. Uw herdenkboom blijft een plek om te denken en te herdenken.

Wilt u eens praten over de mogelijkheden met onze herdenkbomen en hoe wij de zorg compleet voor u uit handen kunnen nemen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons familiebedrijf.