Een herdenkboom als asbestemming

Bij het kiezen van een asbestemming voor uw overleden dierbare heeft u verschillende mogelijkheden. De meest natuurlijke asbestemming is een herdenkboom, waarin uw dierbare symbolisch voortleeft. De as van uw dierbare wordt namelijk als voedingsstof door de wortels opgenomen en komt terecht in de stam, de takken en de bladeren van uw herdenkboom.

Levende asbestemming

Een herdenkboom is bijzonder persoonlijk, verandert mee met de seizoenen en groeit elk jaar verder door. Het ontdekken van nieuwe knoppen in de lente wordt een speciaal moment. Via het ruisen van de bladeren en de bewegingen van de takken legt u verbinding met uw dierbare. Het vallen van de bladeren in de herfst doen u berusten. Een eigen herdenkboom op een zelf gekozen plekje biedt troost en houvast.

Lees meer over herdenkbomen

Mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met herdenkbomen en hoe wij u kunnen helpen met de keuze, een ceremonie en de verzorging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

“een vaste plek van troost, een plek om te gedenken”

Met onze hulp bent u verzekerd van een mooie boom voor een vaste plek van troost. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.